Recent Posts

14 oktober 2006

Spyker voor politie Flevoland

Kijk dat is nou leuk. Eindelijk een leuk autootje voor onze politie agenten. Kunnen ze nog 'sneller' boeven vangen. Alleen met mooi weer dan, maar goed waarom zou je boeven vangen bij slecht weer... Ja boeven kijk maar uit hoor, ze komen eraan. hihi.
Speciaal voor de politie Flevloland heeft Spyker een C8 Spyder in de politiekleuren gestoken, compleet met zwaailamp (dakset .:paqa:.) en al.

De droom van elke politieagent werd vanmorgen onthuld bij het politiebureau van het korps Flevoland in Zeewolde. Snelheidsduivels in die provincie hoeven echter niet te vrezen ooit achterna gezeten te worden door deze politiebolide. Het blijft bij een eenmalig optreden. Het korps Flevoland wilde een lokker voor de landelijke politiedag, die vandaag plaatsvindt. En bij Spyker wilden ze maar al te graag meewerken. Een woordvoerder liet weten dat het eveneens in Zeewolde gevestigde merk de plaatselijke politie graag te vriend houdt. En gelijk heeft het!
Overigens kan de politie Flevoland een voorbeeld nemen aan hun Italiaanse collega´s. Daar rijdt namelijk een Gallardo rond in de kleuren van de Polizia. Maar laten we ze maar niet al te veel op ideeën brengen. Bovendien is het geen prettig idee wanneer van onze belastingcenten een 340.000 euro kostende bolide wordt aangeschaft voor het surveilleren.

Alleen wel jammer dat ze er de 'verkeerde' dakset op hebben gezet...

Bron: Autoweek.nl

0 reactie(s):